Smittevernregler fra skolestart

Det er fortsatt viktige smittevernregler som må følges av alle

Skolen har fortsatt forsterket renhold og det vil være rikelig med såpe, vann, papir og antibac/håndsprit i klasserom, toaletter, innganger m.m. Alle må følge smittevernreglene nøye. Noen av de viktigste punktene er:

• Ingen i karantene eller med sykdomssymptomer skal møte på skolen.

• Alle vasker hendene grundig med såpevann ved ankomst skolen og når man kommer hjem, eventuelt bruker håndsprit. Alle vasker også hendene ved bytte av klasserom, etter hosting/nysing, etter toalettbesøk og før og etter måltider.

• Elevene vasker pultplate og stolen når de er ferdige med timene i et klasserom.

• Holder god avstand til andre, selv om det i en klassesituasjon ikke må være 1 meter lenger.

Kantina vil være åpen for salg av matpakker m.m., men det er ikke lov å spise eller oppholde seg i kantina, kun kjøp av mat.

Elevene vil få en kort gjennomgang av de viktigste smittevernregler når de kommer på skolen.

Her finner du gjeldende smittevernveileder: Smittevernveileder for ungdomsskole og videregående