Gult nivå fra og med onsdag 20. januar

Da har vi fått bekreftet fra kommuneoverlegen at skolen går tilbake på gult nivå fra og med onsdag 20. januar. Det betyr at alle elever møter på skolen fra og med onsdag. Vi er da tilbake på samme nivå som før 20. desember. Munnbindpåbudet på skolebussene opprettholdes. Fra onsdag er det ikke lenger påbudt å bruke munnbind i korridor og fellesarealer, men de som ønsker det, kan selvfølgelig benytte dette. Smittevernregler på gult nivå står i artikkelen.

Skolearbeid - Klikk for stort bilde Pexels.com/CC0

Tirsdag 19. januar gjennomføres som planlagt på rødt nivå, dvs. VG2 har hjemmeundervisning og VG1 og VG3 har undervisning på skolen.

Smittevern: gult nivå

• (1) Syke personer skal ikke være på skolen.
  • (2) God hygiene
  • (3) Redusert kontakt mellom personer
  • Du skal ikke være på skolen om du er syk eller har symptomer på sykdom. Lever egenmelding.

• Du skal vaske hender med såpevann eller desinfeksjon:
    • når du kommer på skolen og når du kommer hjem
    • ved bytte av klasserom
    • etter hosting/nysing
    • før og etter måltid
    • etter toalettbesøk
    • Redusert kontakt mellom elever:
      • Unngå håndhilsing og klemming
      • Hold 1 meter avstand til hverandre
      • Ha faste plasser i klasserommet
      • I klasserom hvor elevene kan sitte alene ved pulten og ha avstand til hverandre, gjennomfører vi det som fast praksis.
      • Unngå trengsel på vei inn og ut av klasserom, garderober etc.

• Du skal vaske pulten og stolen din
    • når du er ferdig med undervisning i et rom
      • Bord og stoler skal ikke flyttes på

• Matpause
    • Elevene går til klasserom hvor de har undervisning i 5.timen og spiser matpakka der.
    • Realfagsrommene er låst. Elever som har realfag i 5.timen, tar matpause i kantina.

• Fellesareal
    • Ikke flytt på stoler og bord. De er plassert med tanke på smittevern. Husk også å vaske bord og stoler etter bruk.

• Headset
    • Ta med headset til bruk ved deltakelse i nettundervisning fra skolen.

• Skoleskyss
    • Det er påbudt med munnbind på skolebussen