Aktuelt

Elev- og foreldremøte for 2. klasse onsdag 23.09. kl. 18.00

Gol vidaregåande skule ynskjer å få til eit godt samarbeid mellom skule og heim. Foreldre og føresette er svært viktige støttespelarar i arbeidet med å legge til rette for trivsel, læring og utvikling hjå elevane. Vi inviterer difor tidleg i skuleåret til eit elev- og foreldremøte for Vg2.

Foresatte har ennå ikke tilgang til VIS Visma InSchool

Av hensyn til personvernet kan vi ikke hente informasjon om foresatte til elever over 18 fra det sentrale folkeregisteret til Visma InSchool (VIS). Det medfører at leverandøren må lage en ny løsning der elevene selv kan gi foresatte tilgang. Vi må derfor dessverre utsette å gi foresatte, også til elever under 18 år, tilgang til VIS. Vi håper at vi kan gi foresatte tilgang før høstferien.  

Foreldremøte for VG1 torsdag 3. september

Gol vidaregåande skule ynskjer å få til eit godt samarbeid mellom skule og heim. Foreldre og føresette er svært viktige støttespelarar i arbeidet med å leggje til rette for trivsel, læring og utvikling hjå elevane. Vi inviterer difor til foreldremøte for Vg1.  

ANBEFALING OM BRUK AV MUNNBIND PÅ SKOLEBUSSANE

Anbefaling fra kommuneoverlegeforum for Hallingdal om bruk av munnbind  

Smittevernregler fra skolestart

Det er fortsatt viktige smittevernregler som må følges av alle

Informasjon om Visma InSchool

Visma InSchool vil være en stor del av din skolehverdag. Du vil se viktig informasjon, slik som din timeplan, ditt fravær, dine anmerkninger og karakterer - og mye mer. Du vil også kunne levere digitale søknader, gjennomføre fagvalg og utføre mange andre handlinger. 

Oppmelding til særskilt eksamen

      Husk at du selv må melde fra skriftlig til skolen innen 1. september om du ønsker å gå opp til særskilt eksamen.

Skolestart mandag 17. august

  Vi ønsker nye og gamle elever velkommen til et nytt skoleår. Skolestart er mandag 17. august. Skjemaer som skal signeres av elever, samt foresatte til elever under 18 år, finner du i denne artikkelen.

Til toppen